Annons

Annons

Annons

5 tips en regnig sommardag!

Regnar det ute? Och du har semester? Här kommer 5 mysiga tips på aktiviteter regniga sommardagar!

Bjud vännerna på mysig brunch när det regnar ute.

Bjud vännerna på mysig brunch när det regnar ute.

1. Bjud in till brunch

Strunta i den traditionella middagsbjudningen på kvällen och träffa vännerna redan på förmiddagen! Duka fint, plocka in ängsblommor och gröna kvistar och så fram med alla godsakerna. Äggröra med bacon, jordgubbar och melon, smoothie och juice, pannkakor och minipajer!

Läs också: Minipajer med ost

2. Se en film

Under veckorna rusar tiden förbi och när alla måsten är gjorda är klockan för mycket och ögonlocken för tunga för att orka se en hel film. Bädda ner dig bland soffkuddarna, tänd levande ljus och njut av att kunna se en bra film, mitt på dagen!

Läs också: Här är svenskarnas bästa rymdfilmer

3. Sylta & Safta

Nu kan man äntligen köpa frukt och grönt till förmånliga priser, åka till självplocket för jordgubbar, hämta hem blåbär från skogen och skörda hemma i trädgården. Passa på att ladda med vitaminer inför höststarten.

Läs också: 6 sommarbär som gör nytta för kroppen!

4. Skriv av dig

Dags att börja på livets memoarer eller kanske skriva upp allt härligt dina barn gör och säger. Skriv ner favoritrecepten eller planera veckomatsedel. Dina tankar och funderingar kan bli poesi eller texter, frigör dig och skriv.

5. Bädda ner dig med favorittidningen & godispåsen

Känslan av att kunna få gå lägga sig när man vill är oslagbar. Semestern är till för just precis det här, att få vara helt onyttig och slippa alla måsten och krav och klockor.

Läs också: 6 enkla tips för bättre sömn

Tipsen kommer från Ljungbergs Factory

LÄS OCKSÅ

(16)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas