Annons
Annons


Adventskalendrar för skönhetsintresserade!

Det är inte bara barnen som får öppna luckor i december. Det finns massor av adventskalendrar på marknaden som passar för vuxna. Lyxiga chokladpraliner, god lakrits och annat ätbart är kanske det vanligaste innehållet, men det finns också härliga kalendrar fyllda med smink och andra skönhetsprodukter. Unna dig en till dig själv eller skäm bort någon du tycker om!

24 Happy Days Advent Calendar Premium

The body shops adventskalender ”24 Happy Days Advent Calendar Premium” säljs bara i deras webbshop och kommer som små kartonger i en stor. Fiffigt!

bodyshopLyxiga kalendrar för välgörenhet

Om du tycker om The body shops produkter är deras adventskalendrar något för dig. I år finns det fem olika att välja på, varav två är exklusiva för webben. Alla är fyllda med en blandning av bästsäljare och nyheter. The body shop samarbetar med WaterAid och varje såld adventskalender ger en familj i Etiopien en dags tillgång till rent vatten.

Annons

I butik: Luxury 800 kr (värde 1260 kr), Deluxe 1000 kr (värde 1595 kr), Ultimate 1200 kr (värde 2230 kr).
På webben: 24 Happy Days Advent Calendar 900 kr (värde 1470 kr), 24 Happy Days Advent Calendar Premium 1100 kr (värde 2100 kr).

 

KICKSÖverraskningar från blandade märken

Om du tycker att det är roligt att prova nya produkter kan KICKS julkalender vara något för dig. Den innehåller produkter från KICKS, Lumene, BlowPro, Seche Vite, Toni&Guy, Essie, Eyelure och många fler.

Kicks julkalender, 399 kr (värde 1444 kr). Säljs i Kicks butiker och webbshop.

 

baborFin hud lagom till jul

Babor har tagit fram en kalender fylld med 24 stycken olika fluids – serum i ampullform. Varje ampull är ett högkoncentrat av aktiva ingredienser som under 24 dagar ger huden en ultimat kurbehandling.

Babor adventskalender, ca 900 kr. Säljs på salonger och webbshoppar, bland annat lyko.se och skincity.se.

 

ÅhlensGlitter och spännande färger

För en lite yngre målgrupp finns en sminkkalender från The color institute. Den innehåller allt som kan tänkas behövas i sminkväskan, bland annat ögonskuggor, läppstift, rouge, kajal, glitter och applikatorer.

The color institute makeup advent calendar, 299 kr. Säljs på Åhléns.

Av: Cassandra Berggren G

LÄS OCKSÅ

(15)
(0)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…