Annons
Annons


Alejandra testade L7-dieten: Jag har blivit av med 13 cm runt magen!

Alejandra är en av Allas testpersoner som ätit enligt L7-dieten i tre månader. Hon är förvånad över hur bra det gått - vikten har minskat och hon känner sig inte uppsvullen i kroppen längre. Läs hur hon gjorde för att nå ett lättare liv!

L7-Alejandra

Varför ville du testa L7?
Främst för att gå ner i vikt men också för att få in lite rutiner i våra matvanor – inte äta så sent, inte

Alejandra före hon började med L7.

Alejandra före hon började med L7.

småäta så mycket. Jag ville också se om man kan gå ner i vikt bara genom att ändra rutinerna.

Annons

Hur har det gått?
Jag är förvånad över hur bra det har gått. Alla som känner mig vet att jag älskar mat och bakning, förr bakade jag minst en gång i veckan. Dag 4–5 mådde jag sämst, vaknade med illamående, allt snurrade, jag kallsvettades och hade ont i kroppen. Första veckan gick jag ner mest och fortast, 2 kg totalt. Efter det har det har jag inte gått ner lika mycket per vecka. Cirka 2 veckor i mitten av perioden stod vikten bara stilla. Då blev jag lite frustrerad för jag gjorde allt som innan, hade inte ändrat något, men efter det har jag fortsatt att gå ner cirka 0,5 kg per vecka.
Jag har blivit av med 13 cm runt magen. Det bästa är att jag inte känner mig uppsvullen – inte i magen efter att ha ätit och inte i resten av kroppen heller. Jag känner mig mycket lättare på något sätt.

Vad har varit svårast?
Att inte baka och laga mat hela tiden bara för att. Det var det svåraste de första veckorna. Liksom bara tanken på att inte baka, så svårast var det mest psykiskt, men så fort jag inte hade sötsuget och liksom ändrat tänkandet så var det inget problem längre.
Att följa med folk och fika har också varit svårt. Jag dricker varken kaffe eller te så att sitta med ett glas isvatten var inte så roligt till en början. Det finns inte några bra alternativ på fiken.

Alejandra efter L7-metoden. Foto: Peter Ericsson

Alejandra efter L7-metoden.
Foto: Peter Ericsson

Vad har varit lättast?
Att hålla tiderna och hitta alternativ till pasta, potatis med mera. Det var vad jag var mest oroligt för innan jag började med L7, men det är inget jag tänker på längre.

Det har jag lärt mig:
Hur läskigt beroende jag var av socker utan att veta om det. Jag har lärt mig att det går att ha bättre matvanor och rutiner och att det blir lättare om man planerar, så att man kan hålla tiderna. Att det finns så mycket alternativ, det är bara att göra sig tiden till att välja rätt.

Vad är planen nu?
Sambon har ju gjort denna resa med mig sedan dag ett, så det kanske har gjort det lättare, men vi ska absolut fortsätta. Vi har förstått att det handlar om små steg så resultatet kommer inte på direkten. Framför allt märker vi hur magen mår som bäst nu.

Namn: Alejandra Pobleto
Ålder: 32 år.
Familj: Sambon Claudio, sonen Lucas, 7, och dottern Emeli, 3 år.
Yrke: Växeltelefonist/receptionist.
Startvikt: 91,1 kg.
Vikt nu: 83,3 kg.

Vill du också bli smal och sund med L7?

Köp vår onlinekurs med L7-metoden här!

l7-dieten

Nå din drömvikt med L7-dieten! Med vår digitala kurs ”Snabbt smal med L7” får du i 4 veckor ett komplett program för enkel viktnedgång och ett hälsosammare liv.

DU FÅR…

● Kompletta menyer för 4 veckor

● Bästa kom-igång-tipsen

● Smarta listor som hjälper dig välja rätt mat

● Knepen för att bli av med sötsuget

● Superenkelt promenadprogram som ökar förbränningen

● Personliga tips från kvinnor som testat L7

Köp kursen här!

LÄS OCKSÅ

(115)
(0)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…