Annons
Annons


Här är alla deltagare i Unga föräldrar!

Nu är det dags för en ny säsong av ”Unga föräldrar”. I årets program medverkar fem familjer, varav fyra är helt nya för tittarna. Här är alla deltagare!

Unga föräldrar. Foto: TV4

Unga föräldrar. Foto: TV4

Ett samepar, en toppbloggare och ett favoritpar från förr är några av deltagarna som tittarna får möta i den tredje säsongen av tv-programmet ”Unga föräldrar”.

– Det känns kul att kunna bjuda tittarna på såväl gamla favoriter som familjen med Linn, Tomas och Amy, som nya spännande personer att följa i något av det största man kan få vara med om i livet. Jag hoppas verkligen att tittarna kommer att uppskatta de nya familjerna lika mycket som vi gör, säger Karin Dofs, exekutiv producent, TV4-gruppen.

Annons

Här är alla deltagare i årets Unga föräldrar:

Andres, 17 år och Amanda, 18 år, Stockholm
Andres går första året i gymnasiet och drömmer om att bli hockeyproffs, Amanda är mammaledig och flitig bloggare. Tillsammans har de nyfödda sonen Leonel. De har varit tillsammans i ungefär ett och ett halvt år.

Andres och Amanda fick reda på att de väntade barn först i vecka 23 av graviditeten. Deras val stod mellan att behålla barnet eller adoptera bort. Först var det en chock men nu är de väldigt lyckliga och glada över sitt beslut att behålla Leonel. I Unga föräldrar följer vi med i Andres och Amandas vardag, när de förbereder inför Leonels dop och kanske blir det också en resa utomlands.

Linn, 17 år och Tomas, 23 år, Hedemora
Favoriterna från säsong ett och två! Linn och Tomas har tillsammans dottern Amy, nu precis ett år gammal. Familjen bor i Tomas gamla föräldrarhem, ett hus i Hedemora. Men de har börjat funder kring och drömma om en lägenhet inne i Borlänge.

Linn har nyligen tagit upp gymnasiestudierna igen efter mammaledigheten och Tomas arbetar vidare på sitt nya jobb på Mejerifabriken. Linn, Tomas och Amy reser på sin första utlandssemester tillsammans, en resa som vi också får följa i den nya säsongen.

Elvira, 15 år, Vimmerby
Elvira blev under en lite stökig period i livet placerad på HVB-hem. Det var också där hon blev gravid. Idag är Elvira väldigt tacksam för att hennes mamma såg till att hon fick komma till HVB-hemmet, annars hade ju inte hennes son Jeremy blivit till.

Elvira är fast besluten att bli världens bästa mamma till sin lilla son och ser fram emot omställningen med det nya livet som mamma. Elvira bor tillsammans med sin mamma och lilla Jeremy i Vimmerby.

Ida, 20 år och Viktor, 25 år, Kiruna
Sameparet Ida och Viktor vill ge dottern Áile Margrethe, 5 månader gammal, en traditionell samisk uppväxt. De bor i en lägenhet i Kiruna, Ida är mammaledig och Viktor jobbar i gruva.

I april är det tänkt att Viktor ska vara pappaledig och då kommer den lilla familjen att åka upp till Viktors familjs kalvmärkningsställe. Där blir det såväl skoterturer, fiske och friluftsliv. Annars gillar paret mysiga hemmakvällar och prioriterar tid med familjen och lilla dottern Áile Margrethe.

Elin, 20 år och Emil, 23 år, Stockholm
Elin och Emil bor på Värmdö med dottern Alice och deras två gemensamma hundar. Emil arbetar som transportledare på en kött och fiskgrossist. Elin är mammaledig men arbetar annars i butik. Dottern Alice är 10 månader gammal och paret längtar redan efter att kunna ge henne ett syskon så snart som möjligt.

Paret vill visa att de är minst lika bra föräldrar som om de vore 10 år äldre och ett barn skapar möjligheter och verkligen tillför något stort och positivt till livet. Elin och Emil är två sociala aktiva personer och de tycker om att ha många bollar i luften samtidigt.

Läs också: 5 saker en förälder ALDRIG bör säga till sitt barn

Unga föräldrar: Säsongspremiär torsdag 21 april på TV4 Play med fyra nya avsnitt. Därefter visas två avsnitt per vecka på TV4 Play, ett varje tisdag och ett varje torsdag.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…