Annons

Annons

Annons

Andra vinnaren i Frasses adventstävling – Mio!

Denna gång var det ännu svårare för juryn att välja en värdig vinnare då det nu kommit in över 150 stycken bidrag! En jätte-eloge till alla snälla mattar och hussar som skickat in de fina bidragen på sina tassande älsklingar. Men även denna gång var juryn tvungen att endast välja en vinnare och slutligen lyckades vi enas…

Så härmed presenterar vi andra vinnaren i vår tävling om bästa kattbild – Mio!

Mio kommer från Trelleborg, där han bor tillsammans med sin matte Maria Hansson. Han gillar att slappa i soffan och visar här hur avslappnat julmyset ska vara. Men för att inte bli alltför lat i jul så får Mio vinna den fina Kattunneln i plysch. Perfekt för att hålla motionen igång och kanske för att gömma sig för jultomten? Lycka till med vinsten!

Till alla er som vill ha en lika spännande katt-tunnel som Mio, tassa in på Zoosajten.se! Där finns även andra storlekar och format på tunnlarna.

Åter igen stort tack för alla otroligt fina bidrag som kommit in. Glöm inte att vi har två fina vinster kvar att lotta ut och att vi tar fortfarande mot nya bidrag! Alla bidrag deltar i alla tävlingar. Tassa vidare till tävlingen genom att klicka på länken.

Frasse

Stort grattis och många jamar till er alla!
GOD JUL!

LÄS OCKSÅ

(76)
(0)


  • http://www.inkanochligan.se Inkan o Ligan

    Grattis Mio ! Ligan är avis *ler*

  • http://gunillaofrasse.allas.se/ Gunilla och Frasse

    Inkan o Ligan: Än har ni chansen – vi tävlar ända fram till jul! 😀 Önskar alla kunde vinna… 🙂


Annons


Annons
Senaste från allas