Annons
Annons


Biff med piff!

Toppa biffarna med rödbetor och kapris på läckert lindströmvis!

Klassiker med rödbetor och kapris.

Klassiker med rödbetor och kapris.

 

Biff à la Lindström

4 port
Tid: 35 min

3/4 dl havregryn
1 msk potatismjöl
1 dl mjölk
500 g blandfärs
1 ägg
salt, peppar
1 dl hackade inlagda rödbetor
2 msk hackade inlagda gurkor
3 msk smör

Annons

Topping:
1 dl hackade rödbetor
kapris

Sås:
3 dl mjölk
1 dl grädde
2 msk kalvfond
1 msk soja
2 msk vetemjöl
2 krm salt

1. Blanda havregryn, potatismjöl och mjölk, låt svälla 10 min.
2. Tillsätt färs, ägg, salt och peppar. Rör ner rödbetor och gurka
3. Forma färsen till 16 biffar och stek dem i smör i en stekpanna.
4. Blanda rödbetor och kapris.
5. Häll alla såsingredienser i en kastrull och koka upp under omrörning. Sjud några min.
6. Strö toppingen på biffarna och servera med såsen, potatismos och kokt broccoli med smulad fetaost.

Av Eva Boström
Foto: Kent Jardhammar
Fler goda recept:

Färsbiff med rödvinsröra

Biff med sesamrostad potatis

LÄS OCKSÅ

(0)
(2)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…