Annons

Annons

Bloggar

Det är vi som bloggar på Allas

 

blogg-prast

Himmel och pannkaka

Jag är Johanna Öhman – mamma, fru, präst och någonstans däremellan människa. I min blogg blandas småbarnsmammans vardag med prästens. Följ med i ett liv som aldrig står still! Prästen du såg i mataffären i tisdags tänkte nog mer på bolibompadrakens dans än på söndagens gudstjänst och mamman du såg vid lekplatsen i lördags kanske hade en predikan som skrev sig själv inne i huvudet. Här gläntar jag på dörren till ett ovanligt vanligt liv med dråpligheter, roligheter och sorgligheter – bland snus och blöjor, mellanmjölk och nattvardsvin. Är du beredd? Häng med, för det går i 190! Till bloggen »

Viktcoachen

Viktcoachen

Min vision är att minska övervikt/fetma – med en kvinna i taget (jag började med mig själv). De jag hjälper är över 30 år, för det är då det börjar bli svårt att gå ner i vikt. Jag tror på snabb, enkel och naturlig viktminskning. För det är ofta jobbigt och behöver förenklas för att fungera. Man ska äta riktig mat – jag blir så arg på alla pulverprodukter, som gör att man får svårare att gå ner i vikt i åratal. Nej, man behöver en effektiv diet, support och hjälp mot stress – och det får man av mig…  Till bloggen »

malin-watson

Mingla med Malin

Jag är professionell dansare och jobbar med dans på heltid med olika dansshower, dansundervisning, evenemang och tv-projekt. Jag älskar livet och min största passion är dans och att få jobba med projekt jag verkligen brinner för. Jag föreläser även om positivitet och om vikten av att älska det man gör. Jag har turnerat jorden runt i sju års tid med den internationella succédansshowen Burn the Floor och har deltagit i flera säsonger i tv-programmet Let’s Dance. Mitt yrke är min absoluta största passion i livet förutom min underbara man David som även han är proffsdansare och mina fantastiska söner Alex 7 år och James 5 år. Hoppas du vill hänga med mig i min blogg och ta del av vad som händer i mitt liv. Till bloggen »

Kristinas matblogg

Kristina Eriksson, frilansande matskribent på Allas och kokboksförfattare. Jag har ett väldigt bra jobb där jag får mixa mina stora intressen i livet – mat, bakning, porslin, resor, café- och restaurangbesök. Trivs också mycket bra när jag får fika eller äta grillat i trädgården med familjen i sommarhuset på Österlen. Följ gärna mina köks- och matäventyr här på bloggen. Till bloggen »

 

SaraClaes blogg

Jag heter Sara Lund, åtminstone ibland. Annars heter jag Claes Schmidt. Jag är en ”sån där” och jag tänkte det kunde vara kul för dig att läsa vad en ”sån där” gör, tycker och tänker. Jag jobbar som inspiratör och föreläsare runt om i Sverige och Norge, och pratar om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Jag fick Stora Talarpriset i februari 2011 och kom i december 2012 ut med boken ”Från Man till Människa”. Till bloggen »

 


Annons