Annons

Annons

Bloggar

Det är vi som bloggar på Allas

Viktcoachen

Viktcoachen

Jag har jobbat med hälsa & vikt i 13 år. Men förra året släppte jag hälsan för att fokusera på att coacha dig som vill gå ner i vikt. Jag har skapat tre egna dieter och e-böcker om t ex detox-fasta, stress, frukt- & bärmilkshakes, förenklad vardagsmat, Body weight exercise mm. Här kan du läsa om det nya på viktfronten – för det har äntligen hänt något som har förändrat synen på viktminskning. Nu är det lättare att gå ner i vikt. Till bloggen »

malin-watson

Mingla med Malin

Jag är professionell dansare och jobbar med dans på heltid med olika dansshower, dansundervisning, evenemang och tv-projekt. Jag älskar livet och min största passion är dans och att få jobba med projekt jag verkligen brinner för. Jag föreläser även om positivitet och om vikten av att älska det man gör. Jag har turnerat jorden runt i sju års tid med den internationella succédansshowen Burn the Floor och har deltagit i flera säsonger i tv-programmet Let’s Dance. Mitt yrke är min absoluta största passion i livet förutom min underbara man David som även han är proffsdansare och mina fantastiska söner Alex 7 år och James 5 år. Hoppas du vill hänga med mig i min blogg och ta del av vad som händer i mitt liv. Till bloggen »

Kristinas matblogg

Kristina Eriksson, frilansande matskribent på Allas och kokboksförfattare. Jag har ett väldigt bra jobb där jag får mixa mina stora intressen i livet – mat, bakning, porslin, resor, café- och restaurangbesök. Trivs också mycket bra när jag får fika eller äta grillat i trädgården med familjen i sommarhuset på Österlen. Följ gärna mina köks- och matäventyr här på bloggen. Till bloggen »

Gunilla, Simba och Tasse

Gunilla Hedenby är reporter på Allas. Gillar soffmys, sitcoms och goda middagar som hon inte lagat själv. Bloggar om livet som kattälskare, särbo, mamma och bonusmormor. Här kan ditt husdjur också bli vän med Simba och Tasse och få ett eget inlägg i bloggen! Till bloggen »

Johanna_blogg150

Johannas bollplank

Johanna Svan, digital redaktör och Melodifestivalreporter på Allas och allas.se, bloggar om sitt stora intresse – sport. Och ingen höjer på ögonbrynen när hon tar semester för att följa OS eller något VM framför teven. Följ även med på Melodifestivaläventyr, resor runt jorden, konserter och annat kul! Till bloggen »

SaraClaes blogg

Jag heter Sara Lund, åtminstone ibland. Annars heter jag Claes Schmidt. Jag är en ”sån där” och jag tänkte det kunde vara kul för dig att läsa vad en ”sån där” gör, tycker och tänker. Jag jobbar som inspiratör och föreläsare runt om i Sverige och Norge, och pratar om de normer och värderingar som styr våra liv och hindrar oss från att tänka logiskt. Jag fick Stora Talarpriset i februari 2011 och kom i december 2012 ut med boken ”Från Man till Människa”. Till bloggen »

Anettes gröna glimtar

Anette Frennessen, redigerare och redaktör på fackredaktionen. Vill du få henne på gott humör tar ni en sväng till en vacker trädgård, plantskola eller ut i naturen. Här stressar hon av och njuter av prakten, gärna i sällskap av mannen, de tre sönerna, hunden Pixie, vänner och en picknickkorg. Följ med och ta del av hennes gröna glimtar i trädgård och växthus. Till bloggen »

Melodifestivalbloggen!

En gång om året drar Allas på sig glitter- och glamourstassen för att fira att Sveriges största musiktävling äntligen är igång igen! Här frossar vi i artisterna, låtarna, tävlingarna, skvallret, nostalgin – och allt annat som förvandlar våra liv till en virvlande festival under några vinterveckor. Mello – nu åker vi! Till bloggen »

150

Pelle Sanslös – rim men ingen reson

Återkommer ständigt till att skriva poesi, typ lagom texter med rim där i. Bloggen är inte undantagen från sådant upplägg, men det kommer så klart inte i vartenda inlägg. Innehållet växla med mellan seriöst och skoj, med mycket fokus på ironi och ploj. Kanske en del om kärleken till min familj, för de är sötare än finast vanilj. Till bloggen »

maria-150

Vilse i vikten

Jag heter Maria Wigur, jobbar på Allas och har börjat experimentera med min kropp… Den har varit tålig, duktig och utan knot tagit hand om allt det goda jag unnat mig. Nu är det dags för service! Extrakilon (drygt tio på ett ungefär) ska meckas bort. Jag ska följa instruktionsboken – tanka med 500 gram grönsaker per dag, max 400 gram rött kött i veckan, avstå från alkohol under minst ett halvår och röra kroppen minst en halvtimme per dag. Sedan är jag så gott som ny! Eller… Följ med så får vi se! Till bloggen »


Annons