Annons
Annons


Glutenfritt julgodis – klart på ett kick

Choklad, grädde och daim. Med bara tre ingredienser gör du dessa härliga glutenfria tryfflar. Om du vill ha mildare smak – ta hälften mörk och hälften ljus choklad.

Klart på en kvart.

Klart på en kvart.

Daimtryffel

50 st
Tid: ca 15 min

2 dl vispgrädde
200 g mörk choklad
1 dubbeldaim

1. Värm grädden i en liten kastrull. Lägg i chokladen delad i bitar. Rör så att allt smälter.

2. Hacka daimen och fördela 3/4 av daimhacket i 50 ischokladformar.

Annons

3. Häll chokladsmeten i formarna. Strö på resten av den hackade daimen innan tryfflarna svalnat. Förvara tryfflarna kallt.

AV KRISTINA ERIKSSON
FOTO: ANNIKA BROMAN

Vill du göra laktosfritt julgodis. Klicka HÄR

LÄS OCKSÅ

(184)
(4)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…