Annons

Annons

Annons

Drabbad av Ménières eller Crohns? – äggpulvret kan hjälpa!

I dubbelnumret av Allas, nr 14/15, hade vi ett stort reportage om AF-proteinet som hjälper mot flera olika sjukdomar som Ménières, Crohns, ulcerös kolit och mjölkstockning.

Artikeln uppskattades av många läsare och för att ännu fler ska få del av informationen lägger vi nu ut den även här.

Vi publicerar nedan reportaget i sin helhet om hur AF-pulvret hjälpt drabbade till ett bättre liv.

Obs! Klicka på sidorna en gång för att göra dem större!

Miraklet i ägget, del 1.

Miraklet i ägget, del 2.

Miraklet i ägget, del 3.

LÄS OCKSÅ

(29)
(0)


  • Agnetasandstrom

    Jag var drabbad av yrsel och illamående i sex timmar. Kunde inte resa mig. Ringde sjukvårdsupplysningen med hjälp av min man och de uppmanade mig att ringa ambulans. Jag gjorde inte det. Jag orkade inte resa mig. Har inget tryck. Ständigt illamående och tryck i öronen. Nu kontaterar docent Thord Rosén, S.U att jag har kapillärläckagesyndrom. Finns 60 kända fall i världen


Annons


Annons
Senaste från allas