Annons
Annons


Fräsch lövbiffspasta med senap och rosépeppar

Lövbiff på bästa vis i krämig gryta med senap, svamp och rosépeppar. Servera med nykokt pasta och njut!

Jobbnamn:Vårgrytor Fotograf:Kent Jardhammar Skribent:Eva Boström Bestallare:Maria Wigur Publiceringsdatum:ALa 15 Antal bilder:7

Sätt sting med rosépeppar!

 

Lövbiffsgryta med senap och rosépeppar

4 port
Tid: 25 min

400 g lövbiff
1 gul lök
250 g färsk svamp
2 msk smör
1 tsk salt
2 krm peppar
2 dl vatten
200 g färskost av philadelphiatyp med gräslökssmak
1 msk dijonsenap
2 msk hackad gräslök
1 tsk rosépeppar

Annons

1. Strimla lövbiffen fint. Hacka löken och skiva svampen.
2. Stek lövbiff, lök och svamp i omgångar i en stekpanna, salta och peppra. Häll över det i en gryta.
3. Häll över vatten, ost och senap och koka upp. Koka någon min.
4. Strö över hackad gräslök och krossad rosépeppar. Servera med kokt pasta, rucola och baguette.

Gilla Allas.se på Facebook

Av Eva Boström
Foto: Kent Jardhammar

 

Köp Leif Mannerströms pastagryta till förmånligt pris från oss!

grytan

 

 

LÄS OCKSÅ

(121)
(5)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…