Annons

Annons

Annons

Galoppfest på Gärdet

På Nationaldagen tävlar fullblodshästar i full fart på natursköna Gärdet mitt i Stockholm. Jessica Almenäs är konferencier, Ann Wilson domare i hattävlingen och Lisa Miskovsky uppträder på denna folkfest mitt i Stockholm. I fjol var det premiär för Nationaldagsgaloppen och det var första gången sedan 1831 som det reds galopptävlingar på Gärdet. – Lisa Miskovsky sjunger både egna låtar och Nationalsången. Ann Wilson från Let´s Dance håller i hattävlingen med möjlighet att vinna fina priser. Det kommer att finnas två barnområden med hoppborg, ansiktsmålning, ponnyridning och mycket mer, säger Peter Gudmundson, projektledare för Nationaldagsgaloppen som även kan berätta att Beridna Högvakten kommer att visa upp sig under dagen. Det är gratis inträde och flera serveringstält kommer att finnas runt banan. Den som hellre vill ta med egen picknickkorg kan bara att slå sig ner på en filt i gräset. Sju lopp kommer att ridas under dagen ¬ varav två ponnylopp och två högklassiga arablopp. Har du inte möjlighet att ta dig Gärdet så direktsänds nationaldagsgaloppen i TV12 mellan klockan 12.30 och 15.30. Var: Gärdet i Stockholm. När: Den 6 juni, kl 11.30-16.30. Första loppet startar 12.50.

Nationaldagsgalopp på Gärdet.

Spännande för både barn och vuxna på Gärdet.

På Nationaldagen tävlar fullblodshästar i full fart på natursköna Gärdet mitt i Stockholm. Jessica Almenäs är konferencier, Ann Wilson domare i hattävlingen och Lisa Miskovsky uppträder på denna folkfest mitt i Stockholm.

I fjol var det premiär för Nationaldagsgaloppen och det var första gången sedan 1831 som det reds galopptävlingar på Gärdet. I år finns det flera spännande nyheter.

– Vi kommer att bjuda på ett fullspäckat och spännande program. Lisa Miskovsky sjunger både egna låtar och Nationalsången. Ann Wilson från Let´s Dance håller i hattävlingen med möjlighet att vinna fina priser. Det kommer att finnas två barnområden med hoppborg, ansiktsmålning, ponnyridning och mycket mer, säger Peter Gudmundson, projektledare för Nationaldagsgaloppen som även kan berätta att Beridna Högvakten kommer att visa upp sig under dagen.

Det är gratis inträde och flera serveringstält kommer att finnas runt banan. Den som hellre vill ta med egen picknickkorg kan bara att slå sig ner på en filt i gräset.

Sju lopp kommer att ridas under dagen ¬ varav två ponnylopp och två högklassiga arablopp.

Har du inte möjlighet att ta dig Gärdet så direktsänds nationaldagsgaloppen i TV12 mellan klockan 12.30 och 15.30.

Var: Gärdet i Stockholm.

När: Den 6 juni, kl 11.30-16.30. Första loppet startar 12.50.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas