Annons
Annons


Glutenfri smulpaj med kokos och nektarin

Smarrig smulpaj med kokos och nektariner som smälter samman till en härlig smakkombo! Servera gärna med en klick grädde.

Lättfixat och superläckert.

Lättfixat och superläckert.

Smulpaj med kokos och nektarin

4–6 port
Tid: 35–40 min

75 g smör
1–2 ägg
1 1/2 dl socker
200 g kokos
6–8 nektariner
1/2 msk potatismjöl
1 msk socker

1. Smält smöret och låt svalna något. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt kokos och det smälta smöret. Låt svälla en stund.
2. Kärna ur och klyfta nektarinerna och lägg dem i en smord ugnsform. Blanda potatismjöl med socker och strö över. Fördela smeten över nektarinerna och grädda i 200°, 20–25 min.

Annons

Av Marianne Liljenberg
Foto: Pontus Ferneman

Baka smulpaj med äpplen och nötter. Klicka HÄR

LÄS OCKSÅ

(269)
(100)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…