Annons
Annons


Kassler carbonara

Kassler passar utmärkt i carbonara! Servera med ägg och rikligt med svartpeppar.

Pasta

Pasta med knaperstekt kassler.

 

Pasta med kassler och tomat

4 port
Tid: 20 min

400 g bandpasta
400 g kassler
3 msk smör
2 pressade vitlöksklyftor
4 ägg
1/2 tsk grovmald svartpeppar

1. Koka pastan i saltat vatten. Strimla kasslern och fräs den i 1 msk smör i en stekpanna.
2. Blanda ner resten av smöret, vitlök och kasslerstrimlorna i pastan.
3. Servera med en rå äggula som hälls på varje portion eller tvätta skalet och lägg gulan i en ägghalva på pastan. Strö över svartpeppar. Servera med tomater.

Annons

Av Eva Boström
Foto: Kent Jardhammar

 

Köp Leif Mannerströms gourmetstekpanna till förmånligt pris från oss!

stekpanna

LÄS OCKSÅ

(32)
(2)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…