Annons

Annons

Annons

Kvalstret i granen – vinn julbok!

Boken ”Kvalstret i granen – och andra julberättelser” av Henrik Valentin är en kul julbok med 24 berättelser som på olika sätt handlar om julhelgen med allt från sånger och dikter till krönikor och noveller.

Vi har 5 ex att tävla om, värde cirka 95:-/styck. Vi vill ha ditt svar senast på onsdag den 15/12. Lycka till!

Tävlingen är avslutad.
Vinnarna är:

Michael Dahlin
Clarita Mäntyniemi
Iréne Nordström
Torben Lund
Agneta Åsman

GRATTIS!

 

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


 • Ann Wikberg

  För min del är den vanliga rödgranen den vackraste och min väntan på att få ta in och pynta julgranen blev för stor, så nu har jag den pyntad och klar. Så nu bara myser jag i granens fina ljus-sken.
  En riktigt God Jul till er alla.

 • Kerstin Alexandersson

  För mig passar det utmärkt med plastgran. Och den ska kläs kvällen innan julafton.

 • http://dif.se jörgen lindblad

  gran gran gran gran gran


Annons


Annons
Senaste från allas