Annons

Annons

Annons

Lena Olin och Jesper Parnevik hos Skavlan

Lena Olin, danska Brottet-stjärnan Sofie Gråbøl och golfspelaren Jesper Parnevik är några av Skavlans gäster den här veckan.

Vilken svensk skådespelare har kysst Robert Redford, Johnny Depp, Richard Gere och Daniel Day-Lewis? Svar: Lena Olin. Förutom sina stora Hollywoodroller är hon aktuell med nya avsnitt av den svensk-amerikanska tv-serien Welcome to Sweden.

Jesper Parnevik är en av våra framgångsrikaste golfspelare genom tiderna och nu öppnar han tillsammans med sin fru Mia och de fyra barnen sitt hem för tv och bjuder tittarna på en realityserie senare i vår.

Sofie Gråbøl är för den svenska tv-publiken lika med Sarah Lund i tv-serien Brottet. Nu kommer Gråbøl i en ny stor internationell thrillerserie, Fortitude, som har premiär i SVT1 nu på söndag.

Susanne Sundførs femte studioalbum Ten Love Songs hyllas av både norsk och internationell press. I Skavlan framför hon ”Delirious” från albumet som engelska The Guardian ger 5 plus, högsta betyg, och skriver att det är ”en verkligt brilliant platta.

Skavlan: Fredag 20 februari, kl 21.00 i SVT1

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas