Annons

Annons

Annons

Mångfaldspris till Allas bloggare SaraClaes!

SaraClaes - prisad Allas-bloggare!

SaraClaes – prisad Allas-bloggare!

Grattis säger vi till vår bloggare Claes Schmidt/Sara Lund! Hen har fått utmärkelsen ”Mångfaldshjälte” som organisationen Diversity Index delar ut varje år.

Och SaraClaes är i gott sällskap. Bland de andra pristagarna hittar vi till exempel organisationerna Rättviseförmedlingen och Yalla Trappan. SaraClaes har fått utmärkelsen för sitt enträgna arbete som föreläsare om normer och värderingar.

– Det är fantastiskt att någon tänkt på mig och nominerat mig. Det är fullständigt sanslöst att jag fått utmärkelsen ”mångfaldshjälte” i kategorin ”Könsidentitet och könsuttryck”. Jag har Inte fått priset för att jag är transperson. Och inte trots att jag är transperson heller – utan för att någon tycker att jag gör något bra! Skriver hen på sin facebooksida i en kommentar till priset.

Det är kloka människor de där på Diversity Index. Grattis än en gång från oss på Allas!

Vinnarna till årets mångfaldshjälte priset 2013

Etnicitet: Yalla Trappan

Kön/Jämställdhet : Rättviseförmedlingen

Religion: Rebecka Hagerfors

Sexuell Läggning: Jeanette Larsson

Funktionshinder: FIFH Malmö

Ålder: Seniorbolaget

Könsidentitet/Könsuttryck: Claes Schmidt

 

LÄS OCKSÅ

(18)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas