Annons

Annons

Annons

Marie Fredriksson och paret Schibbye till Skavlan

Artisten Marie Fredriksson är äntligen tillbaka, journalisten Martin Schibbye och hans fru Linnea, Dweezil Zappa som spelar pappa Frank Zappas musik och skådespelaren Örjan Ramberg som pratar om åldrandet. Allt detta i fredagens Skavlan.

En av Sveriges största artister, Marie Fredriksson, är äntligen tillbaka. Det nya albumet ”Nu!” har hon skrivit med maken Mikael Bolyos och snart ska hon ut på sin första soloturné på 14 år. På fredag kommer hon till Skavlan.

Skandalomsusad, teaterlegend som stått på Kungliga Dramatens scen i över 36 år. Nu ställer sig Örjan Ramberg frågan om åldrandet, i den snart aktuella pjäsen ”Dödspatrullen” på Dramaten.

Journalisten Martin Schibbye satt fängslad i Etiopien i 438 dagar tillsammans med sin kollega, fotografen Johan Persson. De blev tillfångatagna när de skulle skriva ett reportage om den hänsynslösa jakten på olja i landet. I Skavlan på fredag kommer Martin tillsammans med sin fru Linnea Schibbye, som kämpade för deras frisläppande.

Gitarristen Dweezil Zappa, son till rocklegenden Frank Zappa, är på skandinavisk turné med konsertserien ”Zappa plays Zappa”. På fredag kommer han till Skavlan.

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas