Annons

Annons

Annons

”New balls, please..!”

Vid årets upplaga av If Stockholm Open blir cancerforskningen en av vinnarna. Varje serve-ess under tävlingsveckan ger 200 kronor till Fonden mot prostatacancer.

Serve-ess ger 200 kronor
Tennisturneringen If Stockholm Open pågår 13 – 21 oktober i Kungliga Tennishallen. Under turneringen kommer det att spelas många matcher på centercourten. För varje serve-ess i matcherna skänker försäkringsbolaget If ett bidrag på 200 kronor till Fonden mot prostatacancer.

– Vi tycker självklart att detta är ett jättebra initiativ. Det ger ökad uppmärksamhet på att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancerform och blir samtidigt ett värdefullt bidrag till forskningen. Kopplingen till tennis ser vi som extra rolig, säger Torsten Tullberg, förbundsdirektör i Prostatacancerförbundet.

Insamlingsresultatet på tavlan
– If är titelsponsor för Stockholm Open sedan många år. Vi vill nu ta detta ett steg längre och göra en insats för cancerforskningen. ”New balls, please..!” är arbetsnamnet och vi hoppas att det blir ett ordentligt bidrag till arbetet mot prostatacancer, säger Katarina Mohlin, kommunikationsdirektör på försäkringsbolaget If.

Varje serve-ess på centercourten kommer att noteras på en särskild publiktavla så att alla kan följa hur bidraget växer under veckan.

Fonden mot prostatacancer har ett 90-konto och kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll

 

LÄS OCKSÅ

(8)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas