Annons

Annons

Annons

Nu tar Oldsberg över Bingolotto

Ingvar Oldsberg leder Bingolotto.

Nu är det Ingvar Oldsbergs tur at leda Bingolotto.

Det är dags för Ingvar Oldsberg att ta steget in i Bingolottostudion och i direktsändning göra sin debut som ny programledare för långköraren. Och med sig har han de första veckorna bland andra Robert Wells.

Bingolotto har tidigare letts av namn som Leif ”Loket” Olsson, Lasse Kronér, Lotta Engberg, Janne Bylund och nu senast Marie Serneholt. Ikväll är det dags för Ingvar Oldsberg i Bingolotto-studion i Göteborg.

”Det är dags”
– Att bli programledare för Bingolotto känns väldigt angeläget då föreningslivet och idrotten ligger mig varmt om hjärtat och har gjort ända sedan barnsben. Det blir en stor utmaning, men när jag fick frågan kände jag att nu är det dags, säger Ingvar Oldsberg.

Förlängd sändningstid
I den nya säsongen är sändningstiden förlängd med en halvtimme, nya spel gör entré och gamla spel gör återtåg. De sex första veckorna står Robert Wells för underhållningen ackompanjerad av andra artister. Uppträder ikväll gör Caroline af Ugglas, Robert Wells och Matilda Lindström.

Några av de gäster och artister som kommer att gästa Bingolotto under säsongen är: Maria Lundqvist, Lill-Babs, Camilla Läckberg, Björn Hellberg, Sofia Källgren, John Houdi, Wizex, Lasse Sigfridsson och Thorleif ”Tolle” Torstensson (Thorleifs).

Bingolotto: Söndag 24 augusti, kl 18.30-20.00. I Sjuan

 

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas