Annons
Annons


Poppis med poncho!

poncho

Fynda en stilren och smakfull poncho direkt från oss.

Att ponchon blivit så populär är inte konstigt alls. Det är ett lättburet och skönt plagg som enkelt kan träs över huvudet och bäras över en jacka eller en kavaj. Ponchon värmer och du kan svepa in dig i den. Ponchos finns för stor och liten kassa i kedjebutiker och exklusiva affärer och passar alla åldrar och storlekar.

Annons

En poncho är också ett smart sätt att datera upp garderoben och kan matchas med alla typer av plagg, både långbyxor och jeans, kjol och klänning.

Ordet poncho kommer från spanskan och även om det filtliknande klädesplagget funnits i många kulturer, är det Sydamerikas indianfolk som mest förknippas med ponchos. Här ingår plagget i den traditionella klädedräkten längs Anderna. I Europa blev ponchon ett modeplagg under 1960-talet.

Säsongens ponchos finns i alla upptänkliga varianter, enfärgade och mönstrade, stickade och vävda, med eller utan fransar och volanger. Du kan bära din poncho året om. Svep in dig i en poncho inomhus på landet eller i fjällstugan i vinter och under kyliga vår- och försommarkvällar.

Vår stilrena poncho kan du köpa direkt från oss! Till butiken >>

kopa-poncho

Av Charlotte Brundin/Året runt

LÄS OCKSÅ

(22)
(0)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…