Annons

Annons

Annons

Prisad lättviktare

Odlingskrukan MicroGarden vann Elmia Garden Award, tävlingen som vill främja goda trädgårdslösningar. Krukan är av mikrofiber och kommer från Urbanero.

Krukan Urbanero

Krukan Urbanero är lätt att vika ihop när den inte används.

– Krukan är fiffigare än man tror och det har juryn uppenbarligen fastnat för. Mitt mål har varit att ta fram en produkt som alla kan använda även om man inte har trädgård och priset är ett bevis på att jag har tänkt rätt, säger Olof Nauclér, grundare av Urbanero.

Tanken har varit att skapa ett flexibelt odlingskärl som är lätt att odla i och som går att använda i flera år. Att Olof Nauclér garanterar fem års hållbarhet är ett bevis på det. Men eftersom krukorna är lätta blir en odling med Urbaneros MicroGarden flexibel.

I år stod slutstriden mellan tre bidrag. Men juryn fann till slut att Urbaneros kruka var både elegant och praktisk men samtidigt hållbar.

Juryns motivering lyder: Med MicroGarden har Urbanero utvecklat ett flexibelt och funktionellt alternativ till odling i pallkrage. Den låga vikten och det mjuka formbara materialet gör produkten lätt att använda och återanvända av odlare överallt, på terrassen, på balkongen och i trädgården. Med genomtänkt design och rejält tilltagen volym kan man i MicroGarden odla grönsaker överallt och naturligtvis även blommor

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas