Annons
Annons


Räkmacka med dillremoulad

Räkmacka på klassiskt vis med rågbröd och läcker dillremoulad!

Det finns en dag för det mesta - idag är det räkmackans dag! Vi firar med den här godingen med dillremoulad.

Läcker räkmacka med dillremoulad.

4 st
Tid: ca 35 min

1 kg räkor med skal
4 större skivor rågbröd
smörgåsfett
sallad
4 kokta ägg

Dillremoulad:
1 1/2–2 dl majonnäs (ev lätt)
ca 1/2 dl hackad ättiksgurka
1 msk kapris 5–8 hackade
syltlökar
1 tsk pressad citronsaft
1/2 tsk curry
1 knippa hackad dill

Annons

Garnering:
citron
dill

1.  Skala räkorna.
2.  Blanda dillremouladen. Låt gärna stå och mogna i kyl.
3.  Bred bröden med smörgåsfett. Täck med sallad och skivat ägg. Lägg på en klick remoulad och toppa med rikligt med räkor. Garnera med citronklyftor och dill.

Av Marianne Liljenberg
Foto: Erik Karlsson

Tips på fina tallrikar!

Klicka på tallrikarna för mer info.
Alla produkter nedan är valda av Allas. Inlägget innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Läs mer om hur det fungerar här.

 

 

LÄS OCKSÅ

(86)
(0)

Annons

Annons

Annons


allasbutik

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…