Annons

Annons

Annons

Så får du halva priset på 300 sevärdheter!

kulturkortet ger rabatter

Alla kulturtanter, och även kulturgubbar, har stora pengar att tjäna på museibesök under 2012, ja faktiskt ända fram till juni 2013. Med Kulturarvskortet, som kostar 150 kronor, betalar man bara halva entréavgiften på drygt 300 besöksmål runt om i Sverige.

Kortet ges ut av föreningen Svenskt Kulturarv som, med några få undantag, består av landets samtliga museer, slott och herrgårdar, entrébelagda trädgårdar, friluftsmuseer, världsarv och andra kultursevärdheter. I flera fall ger kortet också rabatt i museibutikerna. Med Kulturarvskortet följer en folder med uppgifter om alla rabatterade besöksmål.

Med bara ett undantag gäller Kulturarvskortet för obegränsat antal besök på de drygt 300 besöksmålen. I samband med specialarrangemang som julmarknader och konserter kan dock restriktioner gälla. Kortet kan beställas online på www.svensktkulturarv.se eller per telefon 044-10 10 22. Det kan också köpas hos Stockholm Tourist Center, Vasagatan 14, i Infodisken på Kulturdirekt i Kulturhuset i Stockholm och på ett 100-tal turistbyråer i hela landet.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas