Annons
Annons

Annons

Läcker och enkel – snabba chokladbakelsen

Klart på en kvart! Suveränt gott och fiffigt när du tar genvägen med färdiga havrekakor. Doppa dem i choklad och gör ett enkelt torn. Tjusigt!

Superlätt att göra!

Superlätt att göra!

Chokladbakelser

4 port
Tid: ca 15 min

200 g mörk choklad med krossade kakaobönor 
12 havrekakor
ca 2 dl vispgrädde
bär, här blåbär och physalis (ca 1 dl blåbär, ca 12 physalis)
4 kvistar mynta

1. Smält chokladen och doppa havrekakorna så att alla ytor täcks. Lägg dem på bakplåtspapper, låt stelna.
2. Vispa grädden och häll i spritspåse med tyll. Förvara i kyl fram till servering.
3. Vid servering: Varva chokladkakor, vispad grädde och bär. Garnera med mynta.

Av Marianne Liljenberg
Foto: Anders Norrsell

Prova också: Glutenfria marängbakelser med choklad och bär

LÄS OCKSÅ

(34)
(0)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…