Annons
Annons


Sommarkassler med grönsakssalsa

Somrig middagsmat! Salsan får sting av senap och kapris.

4 port
Tid: ca 25 min

1 kg färskpotatis
ca 400 g skivad kassler

Grönsakssalsa:
ca 2 dl turkisk/grekisk yoghurt
1 msk dijonsenap
2 msk hackad ättiksgurka
2 msk hackad rödlök
1 msk kapris
1 skivad selleristjälk
ca 50 g grovt hackade valnötter
salt, peppar

Annons

Till servering:
blandad sallad

1. Koka potatisen. Blanda salsan och smaka av med kryddor.
2. Servera kasslern med potatis, salsa och sallad.

Av Marianne Liljenberg
Foto: Erik Karlsson

LÄS OCKSÅ

(0)
(2)

Annons

Annons

Annons


allasbutik

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…