Annons

Annons

Annons

Susanne Bier och Peter Wohlleben gäster hos Skavlan!

I fredagens talkshow med Fredrik Skavlan möter vi den hyllade danska regissören Susanne Bier och författaren Peter Wohlleben, som är aktuell med en ny tysk bästsäljare. Dessutom underhåller artisten Ebbot Lundberg på scen!

Fredrik Skavlan. Foto: Monkberry

Fredrik Skavlan. Foto: Monkberry

I kväll gästas Fredrik Skavlan av den hyllade och prisbelönta danska regissören Susanne Bier, som kommer direkt från Berlins filmfestival där hennes dramathrillerserie ”The Night Manager” hyllades.

Vi möter även författaren och skogvaktaren Peter Wohlleben, aktuell med tyska bästsäljaren ”Trädens hemliga liv” om hur trädens rötter kommunicerar med varandra och har både vänner och fiender.

Dessutom medverkar artisten och politikern Ida Maria, som berättar om sin helomvändning från ett destruktivt rockstjärneliv till ett liv som miljöpolitiker och nybliven mamma med gospelplatta på gång.

På scen underhåller artisten och musikproducenten Ebbot Lundberg, som firar sin 50-årsdag med att ge ut albumet ”For the ages to come” och spela den nya låten ”To be continued” på Skavlans scen.

Läs också: Se kul parodi på Skavlan!

Skavlan: fredag 26 februari kl 21.00 i SVT 1 (del 8 av 11)

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas