Annons

Annons

Annons

Svenska körtjejens löshår har två stylister

loshar2

Koncentration i ”hårstudion”.

Jag fick inte veta något namn (det är väldigt mycket ”det vet jag inte om jag får berätta”…) men en av de svenska körtjejerna i Sannas nummer använder löshår, så kallade extensions.

Här sysslar två av stylisterna från Schwarzkopf med att styla de små lockarna som ska sitta på körtjejen utan namn. Det första jag tänkte på var: Syns den svenska kören i tv? Jag kan inte minnas att jag sett den, eller de här lockarna. Jag får titta mer noga i morgon kväll, så att hårstylisterna inte gjort sig allt detta besväret i onödan…

Hälsar Festival-Johanna (med naturliga lockar)

loshar1

Det ser kul ut i alla fall :-)

peruker

Det verkar vara andra artister också som använder sig av extrahår. Vem vet jag dock inte…

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


  • Charlotte

    Jättekul tjuvtittar!


Annons


Annons
Senaste från allas