Annons
Annons

Annons

Testa lättflytande Crème Fraiche på flaska!

kycklinggryta

Skånemejeriers flytande Crème Fraiche på flaska för det ännu enklare att få till en bra gryta eller pasta. Dessutom är det praktiskt med skruvkork, eftersom det blir enklare både att dosera och att förvara det som blir över utan att det blir vasslebildning och ser ofräscht ut i burken.

Testa en av våra favoriträtter och se själv hur lätt det kan vara:

Kycklinggryta med kabanoss

Tillagningstid: max 30 minuter

4 portioner

Ingredienser:

600 g kyckling
170 g kabanoss (kryddig korv)
1 vitlöksklyfta
2 msk tomatpuré
5 dl Flytande Crème Fraiche
2 tsk cayennepeppar
3 röda paprikor
200 g sockerärtor
7 salladslökar
salt och peppar

1. Skär kycklingen i bitar och skiva korven. Fräs i en gryta. Pressa i en vitlöksklyfta. Lägg i tomatpuré, crème fraiche och cayenne. Låt puttra 15 minuter. Smaka av med salt och peppar.

2. Strimla paprika, sockerärtor och salladslök och lägg ner i grytan. Låt koka upp så att de blir varma men ändå behåller sin spänst. Servera med ris och majskolvar.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…