Annons
Annons


5 saker du ALLTID bör göra innan du har sex

Att ha sex när andan faller på är ofta det mest njutbara. Men att vara lite förberedd brukar underlätta…

Vad gör du innan du har sex?

Vad gör du innan du har sex?

1. Gå på toaletten
I förebyggande syfte – kissa en extra gång. Med en fylld blåsa är det annars svårt att känna maximal njutning eftersom kissnödighet kan sprida en känsla av bedövning. Lika värdefullt som det är att kissa före sex är det även att kissa efteråt. Då undviker du nämligen eventuell urinvägsinfektion.

Annons

2. Ta en dusch
Visst underlättar det om vi känner oss fräscha och slipper oroa oss för svettiga dofter under armarna eller dylikt. Med en nyduschad och ren kropp blir det lättare att slappna av och ge sig hän. Ibland kan det räcka att bara skölja av sig med lite vatten.

Läs också: 5 saker som händer när du inte byter trosor varje dag

3. Skaffa preventivmedel
Detta bör vara ett måste för att skydda mot oönskade graviditeter och könssjukdomar. Kondom är som bekant det enda preventivmedel som skyddar mot sjukdomar. Lever du i en stabil relation är denna punkt säkert redan ordnad.

4. Hämta toapapper
Efter akten är det väldigt bekvämt att ha lite papper nära till hands – men också väldigt lätt att glömma. Försök att alltid ha en rulle eller ett paket våtservetter i beredskap. Känslan av att behöva springa och hämta papper kan vara rätt så jobbig…

5. Ha ett förspel
Studier visar att njutningen blir starkare om vi drar ut på den. Genom att ägna oss åt ett långt förspel ger vi kroppen bättre förutsättningar för att nå klimax. Det är med sex som med all annan träning – det kräver lite uppvärmning först.

Läs också: Den dolda åtrån: 9 oväntade saker män tänder på!

Källa: Omtalat m.fl.

LÄS OCKSÅ

(20)
(0)

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…