Annons

Annons

Annons

Vem vinner kärlekspriset?

Det är dags att nominera bidrag till kärlekspriset Guldhjärtat 2014 som delas ut för tredje året i rad. Priset arrangeras av Countryside Hotels och Lifestyle Wedding i samarbete med Bröllopsmässan och BröllopsGlamour. Vinnarna koras på den stora scenen i Vinterträdgården under Bröllopsmässan på Grand Hôtel i Stockholm den sista helgen i januari 2014. Alla som tycker att sitt eget eller en väns bröllop, frieri, bröllopsfoto eller smycke var något alldeles extra, är välkomna att skicka in sina bidrag till Årets Bröllopspar, Årets Frieri, Årets Bröllopsfoto eller Årets Bröllopssmycke (nyhet!). Juryn väljer tre finalister i vardera kategori och utser en vinnare. Årets Bröllopsfoto röstas fram på Guldhjärtats facebooksida bland de tre bidrag som valts ut av juryn.

Det är dags att nominera bidrag till kärlekspriset Guldhjärtat 2014 som delas ut för tredje året i rad. Priset arrangeras av Countryside Hotels och Lifestyle Wedding i samarbete med Bröllopsmässan och BröllopsGlamour.

Vinnarna koras på den stora scenen i Vinterträdgården under Bröllopsmässan på Grand Hôtel i Stockholm den sista helgen i januari 2014.

Alla som tycker att sitt eget eller en väns bröllop, frieri, bröllopsfoto eller smycke var något alldeles extra, är välkomna att skicka in sina bidrag till Årets Bröllopspar, Årets Frieri, Årets Bröllopsfoto eller Årets Bröllopssmycke (nyhet!).

Årets Bröllopsfoto är även öppen för professionella fotografer.

Juryn väljer tre finalister i vardera kategori och utser en vinnare. Årets Bröllopsfoto röstas fram på Guldhjärtats facebooksida bland de tre bidrag som valts ut av juryn.

Bland priserna till vinnarna finns romantiska hotellweekends på Countryside Hotels samt ett stort antal bidrag från bland andra Saved in Stone, Engelbert Stockholm, Lars Wallin Jewelry, Kerstin Florian, Gerbera och Euroflorist.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)Annons


Annons
Senaste från allas