Annons
Annons


Krämig vit chokladbrownie

Som en härlig kladdkakevariant i rutor är denna långpannebrownie. Valnötter ger härlig smak och lite crunch.

Lättbakat mums.

Lättbakat mums.

Vit chokladbrownie

15 bitar

100 g smör
200 g vit choklad
3 ägg
2 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
3 dl vetemjöl
50 g grovt hackade valnötter

1. Smörj en ugnsform, ca 20×30 cm. Smält smöret och 100 g vit choklad i en kastrull på låg värme under omrörning.

Annons

2. Vispa ihop äggen och sockret, rör i choklad­blandningen och vaniljsockret. Hacka ytterligare 100 g vit choklad och vänd ner i smeten tillsammans med vetemjölet och valnötterna.

3. Bred ut smeten i formen. Grädda i 175°, 15-20 min, kakan ska vara lite mjuk i mitten. Låt svalna i formen, skär i bitar. Pudra över lite florsocker före servering.

Baka brownies med jordnötskola. Klicka HÄR

LÄS OCKSÅ

(5)
(1)

Annons

Annons

Annons


allasbutik

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…