Annons
Annons


10 dagars hästfest

I morgon fredag den 25 juli startar en intensiv vecka med hästtävlingar i Malmö. Malmö City Horse Show laddar för tio dagars hästfest på Ribersborg i Malmö med fälttävlan, dressyr och hoppning. I startfälten finns hästar, ponnyer och ryttare i alla åldrar. Var: Ribersborg i Malmö. När: 25 juli-3 augusti. Tidsprogram 25-26 juli nationell hoppning, Malmö Ridklubbars Central Organisation 28-30 juli Internationell dressyr för U25-ryttare, young rider, junior, ponny 1-3 augusti Internationell fälttävlan med FEI Nations Cup


I morgon fredag den 25 juli startar en intensiv vecka med hästtävlingar i Malmö. Malmö City Horse Show laddar för tio dagars hästfest på Ribersborg i Malmö med fälttävlan, dressyr och hoppning. I startfälten finns hästar, ponnyer och ryttare i alla åldrar.

Annons

Förra årets succé med EM i fälttävlan, där Sverige tog ett lagsilver, får nu en uppföljning med en annan nationstävling, FEI Nations Cup Eventing. Lag från Sverige, Danmark, Tyskland och Frankrike är anmälda.

Gilla Allas.se på Facebook

Förra årets hinder från EM-banan är på plats men det blir också en ny bana över Ribersborgs kullar. Banan kompletteras också med en hel del nya hinder.

För Malmöbor och andra intresserade väntar en en intensiv och spännande vecka. Det är gratis entré och Ribersborg med dressyr, hoppning och terrängritt är öppet hela veckan.

Och alla kringaktiviteterna med hundar och kaniner finns naturligtvis med!

Var: Ribersborg i Malmö.

När: 25 juli-3 augusti.

 

Tidsprogram

25-26 juli nationell hoppning, Malmö Ridklubbars Central Organisation

28-30 juli Internationell dressyr för U25-ryttare, young rider, junior, ponny

1-3 augusti Internationell fälttävlan med FEI Nations Cup


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…