Annons
Annons


10 roliga frågor från resenärer!

Glömt boka in barnet, vägrar skära bröd med vanlig kniv och ingår taxin i "all taxes included"? Läs om överraskande frågor från semesterfirare!


fraga-resebyra

Online-resebyrån eBeach.se har djupdykt i sina kundtjänstarkiv och kartlagt de mest annorlunda – och roligaste – förfrågningarna bland svenska resenärer.

1. Innan jag bokar vill jag att ni lovar mig att det kommer vara soligt och varmt under de datumen jag ska resa.

Annons

2. Är kaffet på hotellet gott? Det är ju faktiskt väldigt viktigt med kaffe.

3. Jag har bokat rum på ett lägenhetshotell. Skulle ni kunna bekräfta att det finns en brödkniv att tillgå i kokvrån? Det är oerhört frustrerande att behöva skära bröd med en vanlig kniv.

Gilla Allas.se på Facebook

4. Jag har bokat en resa tillsammans med min familj och mina svärföräldrar. Jag och min familj ska bo i ett rum och svärföräldrarna i ett annat. Finns det möjlighet att få rummen så långt ifrån varandra som möjligt?

5. Jag bokade en resa med er för några minuter sedan, men jag glömde att boka in ett av mina barn. Hur gör jag?

6. Vi är tre personer som bokat en resa med er och vi har valt två dubbelrum. Betyder det att den av oss som bor själv i det ena dubbelrummet är tvungen att dela säng med en främling?

7. Flyget till Mallorca avgår klockan 15:15 och anländer klockan 20.05 och flyget hem avgår 12:25 och landar på Arlanda klockan 15:25. Enligt min uträkning tar det alltså nästan fem timmar att resa dit och bara tre timmar hem, hur är detta möjligt?!

8. När vi bokade vår transferbuss stod det att resan från flygplatsen till hotellet beräknas ta 20 minuter. Resan tog bara 10 minuter, så vi har ju betalat för 10 minuter som vi inte utnyttjade. Kan man få en återbetalning på halva kostanden?

9. Min taxi har inte kommit än och jag är orolig att jag ska missa mitt flyg. Det står ”all taxes included” på min flygbiljett, så när kommer min taxi?

10. Jag skulle resa på semester med er nästa vecka men jag kan inte längre åka eftersom jag sitter i fängelse just nu. Kan jag flytta fram resan några månader?

Av: Johanna Svan
Källa: eBeach
Foto: Shutterstock

Läs också: 5 bilder som visar hur svenskar uppfattas utomlands!

poolparty

LÄS OCKSÅ


(53)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…