Annons
Annons


11-åriga Filippa tycker till om Mellon!


Det är väldigt många barn och ungdomar som tittar på Melodifestivalen. Och kanske är det till och med så att det är de som röstar mest? Eller i alla fall får sina föräldrar till att rösta? Så vi bad snart 11-åriga Filippa, som är stor Mello-fantast, skriva vad hon tyckte om utgången av förra veckans delfinal i Göteborg. Vår yngsta Mello-reporter valde att tycka till om 6 av bidragen:

Annons

Deltävling 3: Göteborg

* Oscars låt (Yes vi can) var okej, inte så bra som jag hoppats på. Men okej!

* Shirley Clamps ingång var bäst! Låten, ja! Hon har sjungit bättre låtar, men låten var typiskt Shirley, så man har inte så mycket att klaga på.

* Rockbandet State of Drama sjöng en låt som hette All we are! Den var min stil och det är ett riktigt gött band! ALL WE ARE! ALL WE ARE!

* CajsaStina Åkerström är en liten äldre kvinna som sjöng en svensk gammaldags låt! Inte min grej men om man tänker efter är det en fin text!

* Ace Wilder! Whoho! Världens snyggaste äkta sångerska! Låten: okej. Hade varit min stil om inte Ace hade så många dansare på scen, men det får duga och jag ska inte säga att Ace inte var bra för det var hon!

* Dr. Alban och Jesica Folcker, går in till i like to move it, move it. Var det det enda bra med dom? Nja, kläderna också men låten och deras små ”okända röster” Går inte hem hos schlager-Filippa.

Till final: Oscar Zia, Ace wilder!

Till Andra chansen: Outtrigger, State of Drama!

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…