Annons
Annons


15 roliga teorier om brittiska kungahuset innan vi visste…

När det blev känt att det brittiska hovet kallat till ett akut möte i natt började teorierna om varför dyka upp överallt. Här är några av de roligaste!


Under torsdagsmorgonen kom nyheten om att brittiska kungahuset blixtinkallat sin hovpersonal. Vid 11-tiden kom beskedet att prins Philip kommer att dra sig tillbaka från offentlighetens ljus i höst. Men spekulationerna var många innan vi fick veta vad som hade hänt…

Annons

Här är några teorier som florerade innan det brittiska kungahuset berättade vad som verkligen var på gång:

 

Queen Elizabeth abdikerar.

Hon har helt enkelt tröttnat på Brexit-babblet och sular iväg allt vad kungliga rättigheter heter.

Gilla Allas.se på Facebook

 

Zlatan är klar för engelska landslaget i fotboll.

Zlatans skada var fake news och istället har han charmat England så till den grad att man äntligen hittat en topstriker i landslaget.

 

Trump out!

Drottningen tar bladet från munnen och aviserar sitt missnöje med Donald Trump.

 

Prinsessan Diana har dykt upp.

I natt, strax efter att kungahuset gått och lagt sig, ringde någon på dörren och när den öppnades stod Prinsessan Diana där. Åren har inte varit nådiga mot henne, men vad gör det? Hela Englands älskling lever!

 

Voldemort är i huset!

Buckingham Palace ska döpas om till Hogwart House och drottningen behöver helt enkelt få tag på en riktigt bra flyttfirma.

 

Madeleine McCann är funnen.

Det är 10 år sedan Madeleine McCann försvann från sina föräldrar på en semester i Portugal. Mysteriet om vad för hemskheter som hänt flickan är löst och ett land, en halv värld, och även Sigge Eklund kan nu fokusera på annat.

 

Harry har gift sig!

Harry ska gifta sig med Meghan Markle och kungahuset är så uppspelta att de vill att en hel värld ska få veta det.

 

Charles har blivit pokertorsk.

Prins Charles kände att den brittiska apanaget lätt kunde dubblas på en död mans hand-bluff. Problemet? Han blev synad och spelade bort drottningens Kanada-krona till Trudeau.

 

Nu har England tröttnat på riktigt – Wenger OUT!

Nu har han klamrat sig fast i klubben Arsenal och i landet England minst ett år för länge. Spelare, journalister, tränare, experter, fans och till och med hans fru har sagt åt honom att lämna. Vad Arsene gjort? Han har suttit kvar. Nu har drottningen tröttnat. Arsenal Fan TV sänder live! Sedan pågår festen i dagarna 365.

 

Drottningen tar ett sabbatsår. Kødder du?

Elizabeth har landat sin drömroll, i Skam. Hon har adopterat William efter ett magiskt möte i Hyde Park och gulliga William gör comeback i serien med sin nya kärlek Bettan. Noora kallar honom för drittsekk och tabloiderna fylls med stora gula bokstäver.

 

Harry tar över!

Det är en ny kung i staden (och landet).

 

Någon släppte ut hundarna.

Du kan den gamla låtraden, och det har faktiskt hänt på riktigt nu. Någon släppte ut hundarna under natten och samtliga dog. Varenda en. DET om något tarvar ett offentligt uttalande.

 

Bond har fimpat presidenten.

 

Harry hann inte med att annullera.

Det som händer i Vegas stannar i Vegas, säger man. Men inte när man tillhör brittiska kungahuset.

 

Star Wars får ännu ett erkännande.

Nu är drottningen klar med alla säsonger av Downtown Abbey. Dags för ett nytt nöje och vad passar bättre än att sätta löständerna i Star Wars-filmerna just denna dag. May the 4th be with you, Queen E!

Av Olle Arnell/Café


(5)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…