Annons
Annons


4 trender – så vill vi se våra bilder 2016

2016 vill vi organisera i vårt hem, dekorera hemmet personligt, skapa kollage av våra bilder och framkalla bilder i kvadratiskt format!


fina-skolador

1. Bilder i kvadrat
Instagram har gjort sitt vad det gäller önskan att framkalla bilder i kvadratiskt format och nu finns det exempelvis både fotoböcker och väggdekorationer med kvadratiska bilder att beställa.

Annons

2. Kollage
Vi fotar mer än någonsin. Detta gör givetvis att vi har många fler fantastiska bilder att visa upp. Att göra kollage är därför en trend som kommer stort under 2016. Skapa väggkonst av dina bilder eller gör ett mobilskal med fotokollage.

3. DIY
Do it yourself, eller gör det själv, innebär att man snickrar, pysslar, och skapar unika heminredningsdetaljer och produkter. Safta och sylta och designa egna burk- och flasketiketter, skapa personliga inslagningar av paket, eller organisera dina saker, tex med hjälp av retroklistermärken på dina skolådor.

4. Ett personligt hem
Att vara personlig och unik är något vi strävar efter mer och mer. Vad blir mer personligt än att skapa sina vardagsföremål själv. Vi vill omgärda oss av bilder i vår vardag, inte bara i form av klassiska bilder, utan vi vill ha våra bilder på föremål runt omkring oss, på mobilskalet, på kudden i soffan och som konst på våra väggar och vi vill skapa och göra vårt hem personligt. Sociala evenemang ska också göras personliga, vilket barn vill inte ha ballong med sig själv på som dekoration på kalaset? Eller äta tårtan på personliga tallrikar.

Källa: Smartphoto


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…