Annons


5 saker du måste ha i väskan på midsommarafton

Du kommer tacka dig själv!


Årets mesta sommarkväll blir ofta också årets längsta och kräver sitt överlevnadskit. Så 7 blommor under kudden i all ära – här är 5 saker som du måste ha i väskan under firandet!

strumpyxor

Extra par strumpbyxor

Vi har alla varit där. Snygga klänningen är på och allt känns helt perfekt fram tills att…ritch så är där en ful maska i strumpbyxan innan vi ens hunnit till första nubben. Med ett par extra strumpbyxor i väskan smyger du iväg och räddar kvällen på några sekunder. Även om du inte har strumpbyxor på dig under dagen kan det vara skönt att dra på sig ett par om det blir kallt fram emot kvällen.

Läs också: 5 tips – så får du dina strumpbyxor att hålla längre!

regnponcho

Regnponcho

Midsommarvädret är som bekant inte att lita på och paraplyet har du säkert med dig som standard, men hur lätt är det egentligen att dansa Små grodorna med ett paraply i handen? Nej, packa en regnponcho så kan du vara säker på att du inte missar dansen runt stången – även om regnet öser ner.

Köp en fin blommig regnjacka genom oss till specialpris!

myggor

Myggmedel

På apoteket finns små behändiga myggskyddmedel som du lätt smyger ner i väskan – perfekt fram emot kvällen när myggen blir extra ihärdiga och inte minst midsommardag då du slipper frenetiskt klia på små irriterande bett!

Annons

Bli-av-med-skoskav

Skoskavsplåster

Och när du ändå är på apoteket kan du lika gärna köpa med dig skoskavsplåster! Vem vet, kanske dansen runt majstången blir extra kul i år och då är skoskav det sista du vill dras med…

Läs också: Ta hand om fötterna i sommar

stickad-sjal-med-spets-gratis-beskrivning-puff

Sjal

Även om solen skiner på dagen så kan det bli riktigt kyligt fram emot kvällen så packa med dig en sjal att dra över axlarna!

Köp en fin sjal från oss till specialpris här!

Text: Malin Perlheden/Allers
Bild: Shutterstock


(11)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…