Annons
Annons


5 skäl att välja duschtoalett

Alltfler tar efter den asiatiska traditionen att göra rent med vatten efter toalettbesöket. Duschtoaletten kombinerar funktionerna hos en toalett och den traditionella bidén för enkel och hygienisk rengöring efter toalettbesöket.


Toalett och bidé

Hygieniskt och praktiskt med toalett och bidé tillsammans. Lättskött fjärrkontroll gör det enkelt. Foto: Villeroy & Bosch. Fotomontage: Ulla Karlsson Sepp

Duschtoaletten ViClean har fått stor uppmärksamhet världen över.

5 bra skäl att använda duschtoalett.

1. Ingen hudirritation

Till skillnad från toalettpappret är den varsamma vattenstrålen skonsam mot huden och orsakar ingen irritation eller inflammation. Kroppens intima delar görs behagligt rena med varmt vatten efter varje toalettbesök. Eftersom vatten är lågallergen är det dessutom ett särskilt lämpligt rengöringssätt för allergiker.

Annons

2. Enkel att styra för alla

För användare med begränsad rörelsefrihet ökar duschtoaletten självständighet, eftersom det är enkelt att styra toalettens funktioner med fjärrkontrollen. Munstyckets position kan justeras individuellt, och därmed underlätta den personliga hygienen för alla användare.

3. Ökad blodcirkulation

Det skonsamma vattentrycket från duschmunstycket ökar blodcirkulationen. Med det integrerade munstycket rengör duschstrålen hela underlivet med olika funktioner.

4. Optimal hygien

Duschtoaletten är hygienisk och dessutom slipper du använda torrt papper som kan irritera och skava. Eftersom vattnets tryck- och temperaturnivåer är justerbart är det enkelt att anpassa den för individuella önskemål och behov.

5. Ett modernt hem

Utöver de rent praktiska orsakerna har toaletten en snygg design och höjer känslan i badrummet.

toalett och bidé

Reglerbar dusch i toalettstolen.


(47)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…