Annons
Annons


5:2-skaparen Michael Mosley i Skavlan


5:2-dieten går som en farsot världen över och läkaren och BBC-programledaren Michael Mosley är mannen bakom konceptet. Han och hans fru Dr Clare Bailey kommer till Skavlan och berättar om hur dieten fungerar och inte minst hur den har påverkat Michael Mosley själv.

Annons

Gäst är också dopinganklagade Anders Aukland, norsk längdåkare, som svarar på kritiken om de höga blodvärdena under OS i Salt Lake City 2002 och går till attack mot det norska skidförbundets ordförande Erik Röste.

I kvällens Skavlan finns också Ingvar Carlsson med. Han drömde aldrig om att bli Sveriges statsminister men det var han som blev tvungen att ta över natten efter Olof Palme mördats. I sin personliga bok Lärdomar sammanfattar Carlsson 60 år i maktens absoluta centrum och sätter därmed punkt för sitt liv i offentligheten.

2004 lever 34 år gamla Piper Kerman ett välordnat liv som påminner ytterst lite om den unga kvinnan som tio år tidigare smugglade en resväska full med narkotikapengar genom tullen i Europa. Men dåtiden hinner ikapp henne. Kermans tid i kvinnofängelse blev till boken Orange is the New Black, som rönt stora framgångar både som bok och tv-serie.

Sivert Høyem är klar med ett nytt album och på fredag spelar han i Skavlan.

SVT1 21:00 fredag 7 mars


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…