Annons
Annons


6 nya sätt att servera för- och efterrätter på!

Traditionella, klassiska, goda och vackra middagar går så klart alltid hem. Men känner du för att överraska dina gäster tipsar vi här om sex olika sätt att göra det på.


vattenmelon

Melonpizza. Vattenmelon, bananer, blåbär, citronmeliss och riven vit choklad. Desserten blir inte mycket nyttigare än så. Vacker att titta på är den också!

jordgubbar som ett träd

Vem kan motstå ett jordgubbsträd!

Regnbågskaka i en glasburk

Servera vacker regnbågskaka i glasburkar! En sockerkaksdeg, karamellfärger, glasyr, lite grädde och strössel är allt som behövs.

Tårta på nytt sätt.

Ost och kex någon?

Med en tub chokladsås kan man skoja till de flesta efterrätter.


(15)
(0)



Här finns ALLT du behöver till din matlagning!

Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…