Annons
Annons


6 TYPISKA sommartyper på stranden!

En del är röda som tomater, en del är helt vita. En del kämpar för att doppa tån, en del verkar ha fått i sig för mycket av det våta... Visst känner du igen de olika strandtyperna?!


bikinibrud

AV GUNILLA HEDENBY
ILL: URSULA WILBY

Läs också: Kolla in mammans hämnd på den sexiga tjejen på stranden!

Badius Krukis

badkruka

En ganska tröttsam typ som i takt med att sommaren fortskrider blir alltmer impopulär. För hur länge orkar man egentligen höra ”Fy, så kallt det är i vattnet, jag tänker i alla fall inte bada!” Eller ”Kanske jag badar i dag, vi får se…” Ett gott råd till denna typ är: Håll dig på solfilten och förstör inte nöjet för andra, mer modiga strandgäster med ditt gnöl!

Doppius Tåis

fegis

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

En variant på Badius Krukis, om möjligt ännu mer tröttsam. För den här personen står gärna i det oändliga på badtrappan med ena stortån i vattnet och tvekar. Vågar jag, vågar jag inte…? Den utdragna processen fördröjer alla andras dopp eftersom Doppius Tåis blockerar trappan. Ett gott råd: Håll dig till sandstränderna!

Bikinius Vulgaris

liten-bikini

För mycket av det ena, för lite av det andra… Visst är det uppmuntrande att inte vi alla dukar under för kroppsliga perfektionskrav inför badsäsongen. Vi ska ju vara stolta över våra kroppar, hur de än är formade! Men ändå… hur bra självkänsla man än har kanske man ändå ska tänka på att lämna lite åt fantasin…

Albylius Vitis

solbranna

Den här arten orsakar stundom viss uppståndelse på stranden på grund av sin sjukliga blekhet. Medbadarna bleknar själva under solbrännan och fumlar fram sina mobiler för att ringa 112. Men detta är oftast ett helt normalt tillstånd som märkligt nog inte förändras under sommarens gång. Somliga biter solen helt enkelt aldrig på.

Illrödius Tomatis (se bild ovan)

Börjar ibland sin solbadarbana som Albylius Vitis men befinner sig bara för en mycket kort tid i detta stadium. För här gäller det att bli brun, brunare, brunast! I ädel tävlan med sina medsolare kämpar denna art stenhårt och oförtrutet för att vinna tävlingen Mr eller Miss Solbränna. Tyvärr resulterar det ofta i att Illrödius Tomatis blir just tomatröd, illa bränd och får tillbringa resten av sommaren dold under tygsjok och parasoller.

Bacchus Bakis

bakfull

Älskar det våta, dock inte i form av havsvågor utan paketerat i flaskor eller boxar. Anser att sommar och semester är ett ypperligt tillfälle att ta ut svängarna, och eftersom väckarklockan aldrig ringer lever Bacchus Bakis som om det inte fanns någon morgondag. Saknas oftast på stranden. Möjligen dyker han/hon upp framåt eftermiddagen i ett miserabelt, hålögt skick, och inte förrän framåt kvällen, när dryckesvarorna åter kommer fram, får Bacchus Bakis tillbaka livsviljan och glimten i ögat.

Bantius Hysteris

bantare

Påstår sig sträva efter en Sund Sommar, och ägnar semestern åt att testa detox och olika träningsmetoder, sluta röka, sluta dricka samt sluta äta typ allt utom melon ”det är så läskande” och kanske en liten bit skinka. Men det hela handlar egentligen inte alls om att leva sunt utan om att bli smal. Oerhört deprimerande för alla normalätande, normalslöa människor att hela tiden få matglädjen förstörd av präktiga kommentarer om vad som är nyttigt och onyttigt, hur många kalorier en räka innehåller och hur länge man måste jogga för att bli av med dessa kalorier.

Läs också: Kolla in mammans hämnd på den sexiga tjejen på stranden!

sexig-tjej

LÄS OCKSÅ


(895)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…