Annons
Annons


7 knep: Så får du en potentiell partner på fall

Kan du konsten att få någon på fall? Här är 7 knep för att lyckas!


Få en partner på fall.

Kan du knepen för att få en partner på fall?

Har du hittat den rätte – men han eller hon har ännu inte upptäckt dig? Som tur är finns några väl beprövade sätt som ökar dina chanser att fånga även den mest svårflörtade.

Här är 7 knep för att få en potentiell partner på fall:

Annons

1. Visa tydligt ditt intresse, men var inte alltför inställsam. Ett enkelt ”Hej, vad har du för dig i dag?” räcker ofta längre än du tror.

2. Behåll ögonkontakten. När ni ser varandra – försök att hålla så långvarig ögonkontakt som möjligt. Ge inte efter för nervositeten som kan göra det frestande att titta bort.

Gilla Allas.se på Facebook

3. Var intresserad av personen. Ställ många frågor och intressera dig på riktigt för personens liv. Genom att vara en god lyssnare kan du komma långt.

4. Få personen att känna sig speciell. Ett vanligt problem i många förhållanden är att man inte känner sig sedd av sin partner. Se till att uppvakta din flört och visa uppskattning för såväl små som stora saker som han eller hon gör.

Läs också: Sveriges bästa raggningsreplik är utsedd!

5. Håll kontakten levande. När ni väl har fått kontakt så se till att fortsätta hålla kommunikationen uppe så att ni ständigt är i varandras medvetande.

6. Le mycket. Studier visar att glada människor upplevs som mer attraktiva. Sätt på dig ditt vackraste leende och han eller hon kommer att ha lättare att falla för dig.

7. Snappa upp vad personen är passionerad över. När din flört pratar om något som han eller hon verkligen gillar – häng på och visa din fascination för ämnet. Då är det större chans att din flört blir förälskad i dig.

Sist men inte minst så får vi inte glömma att är det rätt så brukar det även vara lätt. Krångla inte till det i onödan.

Läs också: Den dolda åtrån: 9 oväntade saker män tänder på!

Källa: Mötesplatsen
Av: Margaretha Malmgren
Foto: Shutterstock


(16)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…