Annons
Annons


7 komiker och deras livshistorier


Johan Glans

Johan Glans, Måns Möller, Ulla Skoog, Petra Mede, Eva Rydberg, Peter Apelgren och Johan Ulveson bjuder på sig själv i En clown till kaffet.

Fick Eva Rydberg människor att skratta redan som barn? Vad gjorde Johan Glans för filmer hemma i pojkrummet och hur rolig är egentligen Johan Ulveson på en kräftskiva? Och framför allt: hur är det – egentligen – att vara en av Sveriges roligaste människor?

Annons

I En clown till kaffet får vi lära känna sju av Sveriges absolut främsta komiker bättre och höra historierna bakom framgångarna. De representerar olika grenar av den svenska humorvärlden och vi får höra hur de själva ser på humor och den svenska humorskatten. Först ut är Johan Glans.

Gilla Allas.se på Facebook

Träffas utanför scenen
En clown till kaffet blev mycket populärt när det hade premiär i Kanal 5 i vintras. Nu kommer en ny säsong där Johan Glans, Petra Mede, Ulla Skoog, Eva Rydberg, Johan Ulveson, Peter Apelgren och Måns Möller medverkar. De samlas utanför scenen för att umgås, diskutera, utmana varandra och lyfta upp de skinande guldklimparna i varandras karriärer.

– Det är verkligen jätteroligt att lära känna de andra och spännande att få höra om deras liv. De flesta kände jag inte sedan tidigare, men det är lite som att vi har känt varandra hela livet, säger Eva Rydberg.

En i centrum
I varje avsnitt står en av de sju komikerna i centrum. Vem är hen och vilka insatser har gett den här personen en plats bland Sveriges främsta komiker? Det blir mycket glimtar från dennes karriär, blandat med snack, umgänge och en massa skratt tillsammans med de andra. Veckans komiker får också utse två av de andra till ”clown till kaffet” som ska underhålla hela sällskapet under middagen.

Balettdans
Alla medverkande tar också med de andra på en aktivitet. Till exempel blir det balett med den f.d. dansaren Petra Mede och Johan Glans visar sig ha ett förflutet inom friidrott vilket de andra får prova på.

En clown till kaffet: Torsdag 22 januari, kl 21.00 i Kanal 5

  • Övriga program:
  • Avsnitt 2, torsdag 29 januari 21.00: Måns Möller
  • Avsnitt 3, torsdag 5 februari 21.00: Petra Mede
  • Avsnitt 4, torsdag 12 februari 21.00: Ulla Skoog
  • Avsnitt 5, torsdag 19 februari 21.00: Peter Apelgren
  • Avsnitt 6, torsdag 26 februari 21.00: Eva Rydberg
  • Avsnitt 7, torsdag 5 mars 21.00: Johan Ulveson

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…