Annons
Annons


7 tips till Carl Philip och Sofia: Så håller ni kärlekslågan vid liv!

Så här i bröllopsyran vill vi inte undanhålla våra läsare knepen på hur man håller kärlekslågan vid liv. Till exempel vad du kan göra för att det inte ska gå slentrian i förhållandet.


hgkg

Det är efter bröllopet det börjar; arbetet med att hålla kärlekslågan vid liv.

Vartannat äktenskap slutar i skilsmässa. Det innebär att vartannat också håller livet ut. Men hur gör de som lyckas? Här är några tips som ökar chansen till ett långt och gott förhållande.

 1. Prata med varandra: Prata om er framtid och vad ni båda vill ha ut av förhållandet. Var ärliga och berätta om era önskningar och drömmar. Minska helt enkelt risken för missförstånd.
 2. Lita på varandra: Ett obesvarat mail eller telefonsamtal behöver inte betyda att ert förhållande är på väg utför.
  Annons

  Ibland har man bara mycket omkring sig och behöver lite andrum.

 3. Gör saker tillsammans: Laga mat ihop, kolla på en film eller läs en bok samtidigt och diskutera den. Testa varandras intressen, gillar han fotboll så häng med om han frågar. Bjud med honom till något du gillar att göra.
 4. Skaffa egentid: Det händer mycket runt omkring oss. Ibland räcker inte tiden till, men ta er tid. Boka in någon mysig semester eller åtminstone en weekend då och då för bara er två.
 5. Ha varsitt socialt liv: Umgås gärna med egna vänner också. Träffa dem och gör saker, och ge inte din partner dåligt samvete när han/hon är ute med sina vänner.
 6. Flirta: Romantik och sex är viktigt för de flesta i ett förhållande. Så flirta med varandra, hjälp och uppmuntra varandra, tala om hur mycket ni uppskattar varandra. Små saker som gör livet tillsammans roligare.
 7. Överraska varandra: Rutin är viktigt, men slentrian kan ta dör på kärlekslågan i ett långt förhållande. Överraska din partner genom att dyka upp oannonserat då och då. Skicka också blommor och presenter till varandra, små romantiska som gester visar att ni tänker på varandra.

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…