Annons
Annons


80 snabba inredninsgtips för hemmamys!


Höst är förändring men också skördetid med mycket gott för grytan!

Höst är förändring men också skördetid med mycket gott för grytan!

Hösten är en tid för både mys och förändring. Därför bjuder vi på ett inredninsgextra med 80 snabba tips för mys och hur du kan ta tillvara hösten runt knuten. Häng med!

Läs i Allas nr 38 ( i butik 11 september):

Annons

Jag trodde rånaren skulle skära halsen av mig
Det skulle inte hända igen, hade polisen sagt. Ändå var det ytterst motvilligt som Mari återvände till sin butik. Varje gång det plingade i dörren kände hon skräcken komma. Och en dag stod där en rånare framför henne igen. Med en kniv mot halsen tvingades hon att lämna över dagskassan…

Inredninsgextra – 80 snabba tips!
Pynta soffan med en ny läcker kudde, flytta runt och skapa förändring med mysbelysning. Låt vår inredningsexpert Birgitta Nilsson inspirera dig med 80 snabba tips om hur du fixar höstens hemma-mys!

Den starka strömmen var en dödsfälla
Med den rekordvarma sommaren följde ovanligt många drunkningsolyckor. Familjen Westerberg kunde ha hamnat i den statistiken – om det inte varit för tre modiga män som räddade hela familjen och några till!

Galet goda gratänger
Njut av färska frestelser ifrån grönsakslandet! Squash- och paprikalåda med parmesan, ugnsrostade rotfrukter med kryddfärs och kökets krämigaste potatisgratäng.

Lyckliga familjer gör fantasi av verkligheten
Varje söndag tar Nanna, Eva och deras söner på sig stridsutrustningen och åker på lajv. De älskar att stiga in i den farofyllda fantasivärlden.
-Det är härligt at kämpa tillsammans, men också lite läskigt…

Höst i paradiset – minisemester på hemmaplan
För många är hösten den bästa årstiden. Mysig, vacker och färgsprakande – och som gjord för utflykter. Allas reporter Agata Garpenlind tog med sig hela familjen till det sköna Österlen.

Dessutom:

  • De roligaste kryssen!
  • Snabba festmenyn för fyra
  • En läsare berättar: Prästens barn kallade mig för hora och tjuv
  • Mumsiga desserter med bär!
  • Män och prostatcancer!
  • Det betyder fairtrade märkningen på vin
  • Baka krämig citronruta
  • Ta in höstens färger i vasen

+ massor med extra läsning, Fråga våra experter, Veckans brott, fängslande noveller, kåseri med Farbror Sven, Lottes skafferi, krönikor, Ensamma mamman mm.

 

 

 

LÄS OCKSÅ


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…