Annons


Undvik fällorna: 9 saker vi ångrar mest i livet…

Vad är det egentligen som räknas när livet ska summeras? Här är svaren som kanske får oss att omvärdera våra val.


Umgas-barn-drag

När livet ska summeras är det inte vad vågen visade, vilka titlar vi skaffade oss eller hur fint vi bodde som spelar störst roll. Nej, när allt ställs på sin spets är det helt andra värden som har betydelse.

Annons

Fonus har frågat över 1000 svenskar om vad de tror att de kommer att ångra mest när de blickar tillbaka på sina liv. Här är de 9 vanligaste svaren:

1. ”Att jag inte vågade följa mina drömmar.”

dreams

2. ”Att jag inte reste mer.”

Resa-mer-i-livet

3. ”Att jag umgicks för lite med mina barn.”

Umgas-barn

4. ”Att jag tog livet för allvarligt.”

Livet-for-allvarligt

5. ”Att jag jobbade för mycket.”

Jobbar-sent

6. ”Att jag inte skrattade mer.”

Skratta-mer

7. ”Att jag slarvade bort mina vänner.”

Vanner

8. ”Att jag misskötte min hälsa.”

Halsan

9. ”Att jag inte ansträngde mig mer.”

Anstrangande

Undersökningen har gjorts av Norstat på uppdrag av Fonus. Under perioden 28 augusti till 9 september 2015 genomfördes 1047 webbintervjuer bland ett slumpmässigt riksrepresentativt urval i åldrarna 18 till 79 år. 568 av de tillfrågade var män och 479 var kvinnor.


(38)
(0)Annons


Annons

Laddar nästa sida…