Annons
Annons


ABBA-tema i Linköping – barnbarn och hyllningar!


Little Great Things

Little Great Things. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT

I trailern för deltävling 2, som äger rum i Linköping nu på lördag, får vi veta att Nour El Refai och Anders Jansson planerar en hyllning till ABBA. Vi utlovas en storslagen show och ett dansnummer av episka mått.

Annons

Och det är väl passande att köra ABBA-tema eftersom Benny Anderssons barnbarn är med i tävlingen. Det är bröderna Charlie och Felix Grönvall som ställer upp i deltävling nummer 2 med sitt band Little Great Things och låten ”Set Yourself Free” ganska exakt 40 år efter att deras farfar, Benny Andersson vann Eurovision Song Contest med ”Waterloo”.

Och Charlie och Felix har ju inte bara farfar att brås på. Både mamma Nanne Grönvall och pappa Peter Grönvall har tävlat i Mellon flera gånger.

– Vi tycker det är jättekul. Ingen har prackat på dem det här utan de har jobbat länge för det själva, säger Peter Grönvall till tidningen Se&Hör

– Vi skämtar om att Nanne får sitta hemma och vara avundsjuk framför tv:n nu när hon inte är med själv, fortsätter Peter.

Nu återstår att se om tredje generationens ABBA gör lika stor succé som ABBA gjorde för 40 år sedan när Little Great Things gör entré i Melodifestivalen på lördag kväll.

Bandet Little Great Things består även av Cristoffer Wernqvist och Adam Dahlström.

Av Festival-Johanna

httpv://www.youtube.com/watch?v=ATBSVkko4Jw


(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…