Annons


Bjudgoda ädelostbiffar

Saftiga och fina färsbiffar fyllda med ädelost – så gott och så snabbfixat. Klart på bara 25 minuter!


Läckra färsbiffar fyllda med ädelost. Mums! Foto: Linda Prieditis

Ädelostbiffar

4 port
25 min

1 dl fiberhavregryn
3/4 dl vatten
125 g ädelost
2 msk potatismjöl
500 g nöt- eller blandfärs
1 ägg
1 tsk salt
2 krm vitpeppar
2 msk smör

1. Blanda havregryn och vatten i en skål. Låt svälla 5 min. Skär osten i 8 bitar.

Annons

2. Blanda havregryn, potatismjöl, färs, ägg, salt och peppar noga.

3. Forma 8 biffar och tryck in en ostbit i varje. Stek biffarna i omgångar i smör i en stekpanna, 2–3 min per sida, och sedan alla på svag värme ca 8 min så de blir genomstekta.

4. Servera biffarna med edamamebönor och en sallad.

Prova också: Färsbiff med rödvinsröra


(32)
(3)



Annons


Annons

Laddar nästa sida…