Annons
Annons


Adventskalendrar för skönhetsintresserade!

Låt nedräkningen till julafton bli ännu mer njutbar med en adventskalender där skönhet och smink döljer sig bakom luckorna.


Den här artikeln innehåller affiliatelänkar till återförsäljare. Samtliga produkter är valda av redaktionen. Läs mer om hur affiliatelänkar fungerar här.

Drömmer du om en adventskalender med smink och skönhetsprodukter bakom luckorna? Nu har äntligen 2017 års varianter landat i butik. Välj och vraka mellan allt från ett nagellack om dagen fram till dopparedan till exklusiv hudvård med utlovad lyster lagom till julafton.

Adventskalender med skönhet till ett värde 5000 kronor


Skönhetsbutiken Eleven har plockat ihop sina favoritprodukter till en riktigt matig adventskalender 2017.

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

Bakom luckorna döljer sig exklusiva varumärken som Lancôme, Elizabeth Arden, Yves Saint Laurent och Clarins till ett totalt värde av 5000 kronor. Läs mer och köp här.

Hemmaspa bakom luckorna fram till dopparedan

rituals adventskalender 2017
Väldoftande hemmaspa väntar dig som väljer en adventskalender från Rituals. I den granformade kalendern döljer sig 24 produkter i praktiskt reseformat från skönhetsmärkets populära serier. Läs mer och köp här.

Lacka mot jul – adventskalender med nagellack

essie adventskalender 2017
Vad passar bättre i väntan på julafton än att testa ett nytt nagellack om dagen? Essie bjuder i år på en kavalkad av godsaker för händer och naglar i en lyxig förpackning. Läs mer och köp här.

Exklusiv hudvård bakom varje lucka

skönhet adventskalender 2017
Unna dig lite välbehövlig egentid innan den stressiga julperioden med ett serum om dagen från Babor. Lyster, yngre känsla och mer energi utlovas genom ampullerna i kalendern. Läs mer och köp här.

Vårda nariga vinterhänder med en julkalender


Låt händer och kropp stå i fokus med franska hudvårdmärket L’occitanes lyxiga adventskalender för 2017. Dagarna till julafton räknas ner med vårdande produkter som handkrämer, duscholjor och kroppslotions. Läs mer och köp här.

Allt för läpparna i Nyx adventskalender


Sminkmärket Nyx släpper en välfylld adventskalender 2017 där allt för läpparna är melodin. 24 läpprodukter, allt från glossiga läppglans till matta läppstift, i kalendern som passande nog kallas för ”Kiss and tell”. Läs mer och köp här.

24 dagar av aromaterapi i Decléors julkalender


Njut av hudvård från aromaterapimärket Decléor ända fram till julafton. Kalendern säljs i begränsad upplaga och består av 24 miniprodukter. Läs mer och köp här.

LÄS OCKSÅ


(52)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…