Annons
Annons


Agatas Gata & company i fjällen – del 1

Reporter-Agata, en harig skånsk skidfegis, med man och tre barn lever skidliv för ovana i en stuga i Idre i Dalarna under en vecka i februari.


skidor
Snölivet börjar ju bra – NOT!
Kanske är det jag som ligger där i nysnön som nedramlad från skidliften som en död fisk. Kanske inte. Men så här kände jag mig i alla fall när jag hostande och pustande och genomsvettig lyckades kravla mig till doktorn andra dagen i vår skidvecka. Han konstaterade enkelt lunginflammation. Förutom bronkit, halsfluss och förkylning. Log snällt och sa med fransk accent (beskedet blev lättare att ta så) att skidorna, de skulle jag nu lägga på hyllan resten av veckan. Asså, innan jag ens tagit ner dem.
Och jovisst, mer perfekt skidväder; sol, blå himmel, vindstilla, inte för kallt, kan man inte önska sig. Men en tapper och storsint mor tänker då såklart: Guuuuuu så perfekt! Då fixar jag ju markservicen. Med glädje. Då får jag extra mycket tid att glädjas åt barnens skidglädje.
#denömmamoderngrämersigintealls

Annons
Gilla Allas.se på Facebook

1

TEXT OCH FOTO: AGATA GARPENLIND CRONQVIST


(13)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas

Laddar nästa sida…